• Am deja un serial, cu aparitii sporadice si haotice, e drept! Dar mai bucuros decat ca pot sa scriu cate un post ca asta din cand in cand ma fac putine lucruri pe lume.

  Azi s-a anuntat oficial ca Elicea e noul lider al Google in Romania. Sunt 15 ani de cand ne-a inceput prietenia, pe holurile si prin salile de la FJSC, dar mai ales in afara culoarelor gri din Leu, si pot spune ca mixul de calitati i-a cizelat un drum care nu putea duce decat catre astfel de destinatii. Nu sunt doar extrem de incantat ca ea, prietena mea, e la varful noului val din media si thnologie, ci si ca un om de o alta factura decat “suspectii de serviciu” e preferat. Stiu o serie intreaga de oameni buni, mai tacuti dar mai performanti, care vor lua cu asalt companiile, comunitatile si, candva, tara asta.

  Acum o saptamana, Popezatu a aterizat la Vancouver unde va lucra pentru Amazon (AWS – adica miezul profitabilitatii unui business gigantic) dupa 6 ani de Praga (CME) si inca vreo 6 de ProTV (IBU). Avem 10 ani de cand am inceput sa lucram impreuna si e omul pe care s-a bazat stabilitatea platformelor online ale ProTV si apoi arhitectul Voyo in 6 tari in regiune. si pe care, nu de putine ori, m-am bazat eu. Nu e un progrramator tipic; in fond, nici nu mai scrie prea multe linii de cod, ci mai degraba un arhitect al digitalului cu o inima mare, care a muncit de fiecare data cand altii s-au dat cotiti sau au vrut doar sa para destepti.

  Nu le urez succes ca stiu ei deja bine cum sa si-l apropie; ci imi urez mie un calduros “un nou post ca asta, cat mai repede!”.

  This entry was posted on Tuesday, October 11th, 2016 at 1:16 pm and is filed under thelife. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
 • 0 Comments

  Take a look at some of the responses we've had to this article.

 • Leave a Reply

  Let us know what you thought.

 • Name (required):

  Email (required):

  Website:

  Message: